In het kort

Zonnepanelen
op huurwoningen

Begin volgend jaar start Parteon met het plaatsen van zonnepanelen op woningen.


Tegen een vergoeding in de servicekosten plaatsen wij zonnepanelen op het dak. Uitgangspunt is dat de zonnepanelen een financieel voordeel opleveren voor onze huurders. Vooralsnog starten we per buurt bij eengezinswoningen. Betreffende huurders ontvangen van ons een brief.

Opgewekt Wonen

De toekomst is zonnig! Want samen met Urgenda hebben wij 18 woningen in Assendelft energiezuinig en aardgasvrij gemaakt.


De bewoners wekken nu schone energie op met een warmtepomp en zonnepanelen. Parteon gaat met veel energie aan de slag om andere woningen ook te verduur­zamen. Dat doen we stap voor stap. In 2020 zijn 200 huurwoningen in Assendelft gasloos en energiezuinig.

Zon op Parteon

Er zijn 188 zonnepanelen geplaatst op het dak van Parteon. Hiermee wordt groene energie opgewekt.


Goed voor 25% van het gebruik van het kantoorgebouw en om de laadpalen voor onze elektrische auto’s van groene stroom te voorzien. Met LED-verlichting gaan we ons verbruik verder naar beneden brengen.

Bedenk goed voor wie u opendoet!

In de Zaanstreek zijn oplichters actief die met een slimme smoes bij u binnen proberen te komen om u geld of waardevolle spullen afhandig te maken. Wat kunt u doen? Laat hem of haar niet zomaar binnen. Open de deur niet helemaal, gebruik een kierstandhouder of deurketting. Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren met een Parteon-pas voorzien van naam en foto. Vraag altijd om deze legitimatie en neem bij twijfel contact met ons op.

image