Gouden Huurders

in het zonnetje

“Vroeger was alles anders!” Wie kent deze uitspraak niet. We hoorden deze ook regelmatig tijdens de drukbezochte high tea met huurders die minstens 50 jaar een woning huren bij Parteon. Eind oktober hebben wij deze Gouden Huurders in het zonnetje gezet.

High tea

Ruim 450 huurders die al 50 jaar een woning bij ons huren reageerden op onze oproep in de Parteons. Wat zijn we blij dat we zoveel trouwe huurders hebben! Deze groep hebben we op speciale wijze bedankt, met onder andere een high tea in de Stoomhal in Wormer. Naast thee en heerlijke hapjes werd er genoten van live muziek en een tafelgoochelaar.

Vroeger was alles anders

“Ik woon al 51 jaar in hetzelfde huis”, vertelt Hennie Verlaan-Veldhuis. Nu is het een woning van Parteon, maar vroeger huurden zij en haar man de woning via Goed Wonen, een rechtsvoorganger van Parteon. “Ik heb een aantal jaren in de bewonerscommissie gezeten. Dat was toen heel kleinschalig, je zat tijdens een vergadering gewoon met de directeur aan tafel. Dat is inmiddels wel veranderd. Ook de manier van huur betalen is anders. Nu gaat het allemaal via de bank, maar vroeger kwamen ze aan huis om de huur te innen.”

Gouden Huurders bedankt!

Wat was het een gezellige drukte en wat hebben wij genoten van alle mooie verhalen. Vroeger was alles anders, maar gelukkig mogen wij al 50 jaar lang voor een thuis zorgen voor deze huurders. Alle Gouden Huurders, heel hartelijk dank!