Het Huurdersplatform Parteon is de overkoepelende organisatie van alle bewonerscommissies van Parteon. Samen behartigen ze de belangen van de huurders van Parteon. Meer informatie op huurdersplatformparteon.nl

Huurdersplatform Parteon
zoekt nieuw bestuurslid

Wilt u de belangen van de huurders behartigen, het wonen in de Zaanstreek helpen verbeteren en bent u huurder bij Parteon? Dan bent u misschien de persoon die wij zoeken! In het bestuur van het Huurdersplatform Parteon is een plek vrij voor een algemeen bestuurslid.


Wij zijn vooral op zoek naar iemand met boekhoudkundige kennis en ervaring, met name in het maken en lezen van jaarrekeningen en begrotingen. Als bestuurslid doet u regelmatig mee met de overleggen van het Huurdersplatform. Deze zijn meestal in de avonduren. Wij verwachten van het nieuwe bestuurslid dat hij of zij bereid is om incidenteel een cursus of training te volgen en digitaal werkt. Uiteraard is er een onkostenvergoeding beschikbaar.

Heeft u interesse? Vul het formulier in via de button hieronder. Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek waarin we de functie en de verkiezingsprocedure toelichten.


Meer informatie: huurdersplatformparteon.nl

Gezocht:
notulist

Voor het notuleren van onze vergaderingen en het maken van een verslag hiervan roepen wij als Huurdersplatform graag de hulp in van een notulist.


Het bestuur vergadert ongeveer tien keer per jaar op donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur in Zaandijk. Uiteraard is er een vergoeding beschikbaar. Heeft u ervaring met notuleren en digitaal verwerken van aantekeningen?

Lijkt het u boeiend om het bestuur te ondersteunen en bent u beschikbaar op de genoemde dag en tijden? Dan zien wij uw aanmelding heel graag tegemoet via onderstaande button