In het kort

Lezersonderzoek Parteons

Help ons mee de Parteons te verbeteren. Wat vindt u van ons bewonersblad? Wat is goed en wat kan beter? We horen graag uw mening. Het invullen van de korte vragenlijst duurt 5 tot 10 minuten. Onder de inzenders verdelen wij tien cadeaubonnen van 20 euro.

Conditiemetingen rond onze gebouwen

Eens in de drie jaar voeren we conditiemetingen uit rond onze gebouwen. Met een conditiemeting bepalen we de staat (conditie) van de buitenzijde van een woon­complex. Dankzij deze meting kunnen we inplannen welk onderhoud nodig is. Blijkt uit de meting dat er verder onderzoek moet plaatsvinden? Dan ontvangt u hierover een brief.

Aanpak Zeeheldenbuurt

De woningen in de Zeeheldenbuurt in Wormerveer worden vernieuwd. Dit gaat bloksgewijs, zodat huur- en koophuizen tegelijk worden aangepakt. Het eerste woonblok is klaar. De funderingen zijn hersteld en de huurwoningen zijn grondig gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen. De bewoners van de Jan van Riebeeckkade hebben weer een veilig en comfortabel thuis. Stap voor stap, blok voor blok, wordt verder gewerkt aan de grootschalige wijkvernieuwing. Momenteel wordt er gewerkt aan het tweede en derde blok. De planning is dat eind 2022 de vernieuwde Zeeheldenbuurt klaar is en alle bewoners weer prettig en veilig wonen.

Voorrang in het kort

Wist u dat huurders van een sociale huurwoning voorrang krijgen op een woning die Parteon te koop zet? En dat u bij het doorstromen naar een vrije sector woning ook voorrang krijgt? Wij vinden het belangrijk dat u een huis heeft dat bij u past. En zo komen er sneller sociale huurwoningen beschikbaar voor mensen die dat nodig hebben.