Nét even anders

Het coronavirus raakt ons allemaal. Ook onze manier van werken en dienstverlening worden hierdoor beïnvloed. Veel dingen gaan nét even anders. Toch proberen we er in deze uitzonderlijke periode juist een beetje extra te zijn voor onze huurders.

Op zoek naar oplossingen Nu veel mensen noodgedwongen thuis zitten, is een dak boven het hoofd misschien wel belangrijker dan ooit. Wij snappen dat en daarom gaan we nu soepeler om met huurachter­standen. De Zaanse woningcor­poraties en gemeente Zaanstad hebben zich de afgelopen maanden extra ingezet om huurders te informeren over huurverlaging en huurbevriezing. Hartverwarmende initiatieven Omdat er in deze tijden behoefte is aan wat extra aandacht, belde Parteon afgelopen periode ruim 1.500 huurders thuis op. Ouderen en kwetsbare huurders werden gebeld voor een praatje. ‘Hoe gaat het met u en kunt u extra hulp gebruiken?’ Zo nodig werden huurders in contact gebracht met zorgverleners of -organisaties.

Zangeres Yvonne Leek zong huurders van de seniorencomplexen Elsbroekplantsoen en Badhuisweg toe vanaf de straat of binnentuin. Veel huurders kwamen een kijkje nemen en zongen uit volle borst mee. Extra hygiëne Extra hygiëne is belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Schoonmaakbedrijf Alcmaria plande daarom extra schoonmaakrondes in voor een aantal seniorencomplexen. Ook krijgen de ventilatiesystemen in seniorencomplexen extra aandacht. Flexibel Andere omstandigheden vragen om een andere manier van werken. Maar juist in deze periode vinden we het ook belangrijk dat we bereikbaar voor u zijn en u zo goed mogelijk blijven helpen. Kijk op parteon.nl voor de laatste ontwikkelingen rond onze dienstverlening en bereikbaarheid.

Pas goed op uzelf en uw naasten!