In het kort

Pact Poelenburg Peldersveld

Met de gemeente Zaanstad, de Zaanse corporaties en zestien andere organisaties hebben wij onze handtekening gezet onder Pact Poelenburg Peldersveld. Met de bewoners werken we aan het verbeteren van de kansen van kinderen in de wijken. Met elkaar investeren we de komende 20 jaar in onderwijs, bestrijding van armoede, criminaliteit en een gevarieerde woningvoorraad. 160 nieuwe woningen staan al op de planning, de komende tien jaar worden er in totaal 500 toegevoegd. Ook pakken we samen woonfraude aan en onderzoeken we hoe we het verkeer in de wijken beter kunnen regelen.

Overlast

We zijn de afgelopen tijd veel meer thuis met z’n allen. Daardoor hoort u misschien vaker de buren, en zij u. Houd rekening met elkaar. Ervaart u overlast van buren, ga dan op een rustig moment met elkaar in gesprek. Tips en meer informatie over wat u kunt doen bij overlast?

Energiecoach aanvragen?

Wilt u geld en energie besparen in uw woning? Nodig een energiecoach uit van stichting !WOON.

Het bezoek is gratis en u ontvangt ook een aantal bespaarproducten cadeau.

Klankbordgroep Communicatie

Regelmatig informeert Parteon huurders over belangrijke woonzaken. Hiervoor zetten wij verschillende communicatie­middelen in. Denk aan de website, brieven, folders, social media en dit blad de Parteons. Uw mening is belangrijk! Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze middelen. Daarom richten wij een klankbordgroep Communicatie op. Als lid van de klankbordgroep helpt u ons om de communicatie van Parteon te verbeteren. Wordt u ook lid?

Hoe werkt het? Als deelnemer van de klankbordgroep ontvangt u een paar keer per jaar een e-mail met enkele vragen over een communicatie­middel. Denk aan vragen als: Wat is volgens u de belangrijkste boodschap? Zijn er woorden die u niet begrijpt? Welke actie wordt volgens u gevraagd? U beantwoordt de vragen per mail. Uw antwoorden helpen ons om onze communicatie te verbeteren. Natuurlijk laten wij u weten wat wij met uw goede tips hebben gedaan!

Meld u aan! Wilt u meehelpen onze communicatie te verbeteren? Stuur ons een mail via onderstaande button en wij nemen contact met u op.